ŠUTNJA JE ZLATO

Neymar se svim silama trudi postati najomraženiji čovjek kod navijača Barcelone, a onako usput je naljutio i Uefu

04.12.2020 u 17:39

Bionic
Reading

U srijedu je u derbiju večeri nogometne Lige prvaka PSG je na Old Traffordu pobijedio Manchester United sa 3:1. Neymar je zabio dva pogotka, ali je svojim ponašanjem, ali i kasnijim izjavama izazvao pomutnju u svijetu nogometa, ne samo zbog hvatanja za međunožje i Lionela Messija, nego je podcjenjivački govorio o drugom po snazi Uefinom natjecanju – Europskoj ligi

Neymar se trudi postati najomraženiji nogometaš u povijesti Barcelone. Navijači i čelnici katalonskog kluba nisu mi nikad zaboravili odlazak u PSG, zatim njegovo vucaranje po sudovima kako bi uzeo dodatne milijune od Barcelone, koketiranje s Real Madridom, a Brazilac je sada opet izazvao bijes, jer ispada da zove Messija na Park Prinčeva o čemu više čitajte OVDJE.

Na istoj utakmici su se obračunavali McTominay i Neymar su se nastavili obračunavati, a nakon jednog prekršaja Brazilac je posegnuo za nimalo sportskom metodom - s poda je rukama za međunožje uhvatio škotskog veznjaka i prošao bez crvenog kartona, a o tome viže možete saznati OVDJE.

Zbog tog nesportskog poteza, ali i izjava o Messiju nekako nezapaženo su prošle neke druge riječi Neymara koje se tiču Europske lige, a u kojoj bi igrali ako završe kao treći u skupini. Ipak, PSG je slavio na Old Traffordu te je tako ostao u igri za osminu finala Lige prvaka, jer uoči zadnjeg kola ManU, PSG i RB Leipzig imaju po devet bodova.

  • +6
Manchester United - PSG Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

'Rekao sam kako moramo promijeniti stav ili bismo mogli zaboraviti na svoj san o Ligi prvaka. I promijenili smo se i naš san je živ. Naravno, nikada nisam eliminiran u Ligi prvaka u skupinama niti sam igrao u Europskoj ligi', rekao je Brazilac pa na neki način nastavio podcjenjivati drugo Uefino natjecanje.

'To mi nikada nije palo na pamet i nikad nije bilo dobro. Kad dođu ovi teški trenuci, sposoban sam preuzeti odgovornost. Nisam došao ovdje igrati Europsku ligu.'

  • +4
Ferencvaroš - Barcelona Izvor: EPA / Autor: Zsolt Szigetvary