nikad ga niste vidjeli ovakvog

Neymar se sjetio igračkih dana u Barceloni a na upit o Messiju je zaplakao

25.02.2019 u 16:19

Bionic
Reading

Iako je na oporavku, o Neymaru se piše. A kada nije na travnjacima, onda se njegovo ime razlači po pitanju transfera. I tako već mjesecima. Ponekad ga guraju u Real, češće ga vraćaju u Barcelonu. Tako je bilo i ovog puta

Brazilac Neymar jedan je od najboljih nogometaša današnjice. Istina, nikad nije ponio ni jedno takvo priznanje, ali kada se za njega otimaju najveći klubovi i kada je ponosni vlasnik najvećeg transfera u povijesti nogometa - vrijednog 222 milijuna eura, onda je jasno o kakvom je igraču riječ.

No, posljednjih sezona često je i ozlijeđen. I što je indikativno, ozljede mu se događaju u veljači, oko njegova rođendana. Tako je bilo i sada, jer baš u to vrijeme je 27-godišnji Brazilac teško ozlijedio stopalo, i sada ga čeka višemjesečna pauza, što polako uništava njegovu karijeru i plan o postajanju najboljim nogometašem svijeta, što su mu još nedavno svi predviđali.

Nedavno je dao intervju za Esporte Espectacular, u kojem je potvrdio kako ga je ta činjenica 'slomila'.

'Trebalo mi je ovaj put puno više vremena da to probavim. Dva dana sam ostao sam kod kuće i plakao. Bio sam zbilja tužan,' priznao je Neymar za brazilski Esporte Espetacular i dodao:

'Kad sam se prvi put ozlijedio, rekao sam si: idemo to operirati da budem spreman za Svjetsko prvenstvo. Nisam bio toliko tužan'.

Engleski The Sun objavio je i dio iz intervjua za Esporte Espectacular, u kojem se osvrnuo na svoj dolazak u Barcelonu i susret s najboljim nogometašem svijeta, Lionelom Messijem. No, ono što je posebno dojmljivo u tom razgovoru jest činjenica da je u trenutku kada je pričao o Messiju - zaplakao.

'Pričam ovu priču svima, da je u trenutku kada mi je trebala podrška, suigrač iz momčadi i najbolji nogometaš na svijetu, prigrlio me i dao mi ljubav'.

Nakon te izjave opet su krenule špekulacije o mogućem Neymarovom povratku u Barcelonu.

'Teško mi je govoriti o svemu tome, a još teže zbog Lea koji je za mene uvijek bio poseban prijatelj', rekao je Neymar pa dodao:

'Sjećam se i poruke kada sam došao u Barcelonu kao klinac i napisao mi je 'Ovdje sam da ti pomognem, nemoj se bojati i sramiti ni jednog svog suigrača'.

Nakon silnih napisa o odlasku iz PSG-a, oglasio se i pariški klub koji je odbacio mogućnost prodaje svoje brazilske zvijezde, Neymara ali i Kyliana Mbappea.