izostavljena zvijezda

Neymar se ovome nije nadao: Fifa mu opalila zaista bolnu pljusku

24.07.2018 u 17:51

Bionic
Reading

Iako je postao najskuplji i najbolje plaćeni nogometaš svijeta, Neymar se nije našao na popisu deset najboljih nogometaša godine po izboru Fife...

Iza 26-godišnje brazilske superzvijezde sezona je za zaborav, iako je s PSG-om osvojio čak tri francuska trofeja: prvenstvo, nacionalni kup i liga kup.

  • +14
Neymar i Kylian Mbappe prvi trening PSG-a Izvor: Reuters / Autor: CHARLES PLATIAU

Neymar u Ligi prvaka s Parižanima koji su ga platili 222 milijuna eura i dali mu rekordnu plaću nije uspio ništa napraviti i ispao je već u osmini finala, a jednak neuspjeh doživio je i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je završio nastup debaklom protiv Belgije.

Rezultatski neuspjesi kao i nepotrebno valjanje po travnjaku učinili su svoje. Fifa ga nije uvrstila na popis deset najboljih nogometaša svijeta, nominiranih za nagradu 'The Best' za 2018. godinu.

Na njoj se očekivano nalazi Luka Modrić i svi oni koji su zablistali na Svjetskom prvenstvu, ali i dvije od tri superzvijezde nogometa, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Za Neymara pak nije bilo mjesta pa možemo reći da mu je Fifa opalila bolan šamar i poslala poruku da se mora trgnuti ako želi sljedeće sezone opravdati napuhanu vrijednost koju su mu bogati katarski vlasnici PSG-a dodijelili...