nova ozljeda

Neymar izazvao totalnu pomutnju u Parizu; na Parku prinčeva se odvija prava drama, a velika je zabrinutost i u Brazilu

30.10.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Nogometaši PSG-a su u 2. kolu Lige prvaka još u srijedu na gostovanju kod Bašakšehira u Istanbulu slavili 2:0. No, skupo je momčad PSG-a platila tu pobjedu jer na duže su vrijeme ostali bez Neymara

Neymar je zbog ozljede već u 26. minuti utakmice morao izaći iz igre, a sada su u Parizu obavljeni svi liječnički pregledi te vijesti nisu nimalo dobre.

Brazilac već neko vrijeme ima problema s preponama, a sada su pregledi pokazali kako će morati pauzirati najmanje tri tjedna. Tako Neymar neće biti na raspolaganju treneru Thomasu Tuchelu u domaćim prvenstvenim susretima protiv Nantesa u subotu te Rennesa 7. studenoga, kao i u dvoboju 3. kola skupine H Lige prvaka, gostovanju kod Red Bull Leipziga u srijedu 4. studenog.

Na Parku prinčeva se tako odigrava prava drama jer nije Neymar jedini ozlijeđeni prvotimac, uz njega su izvan momčadi Marco Verratti, Mauro Icardi, Leandro Paredes, Julian Draxler i Juan Bernat! Doslovno pola momčadi PSG-a ima većih ili manjih problema s ozljedama i pitanje je kad će Tuchel imati najjači sastav na raspolaganju.

Uz to je Neymarova ozljeda izazvala i veliku zabrinutost u Brazilu jer se još uvijek ne zna hoće li biti spreman za kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine u kojima će Brazil igrati protiv Venezuele 14. studenoga te Urugvaja 18. studenoga.

U PSG-u se nadaju kako se Neymar neće odazvati pozivu te vjeruju da će ostati u Parizu kako bi do kraja zaliječio ozljedu koja ga muči.