OZLJEDE U NIZU

Nevolje 'napale' zagrebačke 'medvjede'

12.10.2011 u 15:48

Bionic
Reading

Popis svih ozljeda i bolesti koje su doživjeli igrači Medveščaka već je opasno dugačak. Najnoviji na listi onih koji će pauzirati nekoliko tjedana su Robby Sandrock i Sašo Rajsar, a očekuje se i sud Austrijske lige na temu je li Mate Tomljenović smio igrati protiv KAC-a

Hokejaše Medveščaka i dalje prati niz nevolja. Nakon što su od starta sezone izvan stroja Joel Prpic i Robert Kristan, nakon što su pauzirali Saša Martinović, Frank Banham i još neki igrači, na popisu ozlijeđenih od srijede su i Sašo Rajsar te Robby Sandrock.

Rajsar je tijekom treninga zadobio manju frakturu jedne od kostiju stopala lijeve noge (kuboidna kost) nakon udarca paka u klizaljku. Igraču je imobilizirano stopalo, a liječnički tim pratit će stanje s ozljedom te će nakon dodatnih pretraga ustanoviti način i tijek liječenja igrača. Predviđa se kako će igrač biti izvan leda i igre nekoliko narednih tjedana.

Sandrock je pak u noći s utorka na srijedu na KBC rebro hitno operirao slijepo crijevo, pa i njega neće biti u narednih nekoliko utakmica.

Svemu tome valja pridodati i kako se austrijski KAC žalio na registraciju Mate Krešimira Tomljenovića, mladog hrvatskog golmana koji je u nedjelju pomogao 'medvjedima' u pobjedi nad prošlosezonskim finalistom Ebela. Prema nekim najavama Medveščak će izgubiti bodove i susret će biti registriran 0:5, no ta odluka još nije objavljena.