ZAISTA SVAŠTA

Nevjerojatno pitanje - je li Jasmin Repeša kriv za nerede? Evo što kaže kontroverzni predsjednik Zvezde

24.04.2019 u 08:26

Bionic
Reading

Predsjednik KK Crvene Zvezde Nebojša Čović govorio je za srpske medije o petoj utakmici finalne serije između njegovog kluba i Budućnosti kojoj su prethodili huliganski ispadi prema gostujućoj momčadi

Kontroverzni Čović je poznat po svojim verbalnim ispadima pa je od njega bilo očekivano da će krivca za nerede pronaći u suparničkim redovima.

'Ono što je bilo na početku to je bilo nešto zbog čega sam bio jako zabrinut. Na prljave akcije koje su se događale u Pogorici morala je da uslijediti reakcija. Nemam namjeru da o tome pričati. Mislim da je bila fantastična atmosfera. Znam što je bilo pripremano kao provokacija i ispričavam se javnosti zbog onog što se dogodilo na početku i što je iskorišteno', pričao je Čović te dodao:

'Ne bih analizirao kako se dogodilo, kako je koji igrač izlazio na teren i pojedinici koji su bili zaduženi za osiguranje, a nisu iz Crvene zvezde. To je sada nevažno. Važno je da smo došli do cilja i da smo izdržali jedan zatvorski režim od utorka do povrataka iz Podgorice', rekao je Čović.

  • +4
Finale ABA lige, Crvena zvezda - Budućnost Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

Uslijedilo je pitanje jesu li izjave hrvatskog trenera Jasmina Repeše na klupi Budućnosti pridonijele reakciji beogradske publike.

'Smiješno mi je pričati o trenerima, ali sa mojim iskustvom od 52 godine gde sam radio sa vrhunskim trenerima sa ovih prostora, nikada nije dobro kada treneri izgube sa velikom razlikom te alibi traže u nekakvim pričama. Tako se sve zakuhalo. Sada vam direktno kažem, Zvezda se ni na prvoj ni na drugoj utamici, a ni na ovoj, nije bavila organizacijom vrijeđanja, pravljenja transparenata. Zapamtite, nikada! Sada smo se bavili organizacijom da spriječimo tu reakciju, što je normalno.'