suluda situacija

Nevjerojatno je što se događa u redovima Napolija; klub svog 'nestašnog' napadača tuži i od njega traži milijunsku odštetu

31.12.2020 u 15:42

Bionic
Reading

Poljski napadač Arkadiusz Milik (26) je, nakon što mu je ovog ljeta propao transfer u Romu, odbio potpisati novi ugovor s Napolijem. Njegova je odluka razbjesnila čelnike kluba, Milik je izbačen iz prve momčadi te će ove zime sigurno napustiti Napoli. No, čini se kako obračun 'neposlušnog' igrača i kluba nije završen, sve će završiti na sudu...

Arkadiusz Milik (26) je posljednje dvije sezone bio najbolji strijelac Napolija, a za momčad s juga Italije ove sezone nije odigrao niti jednu jedinu utakmicu!

Milik je izbačen iz prve momčadi zbog odbijanja ponuđenog transfera i opraštanja dijela dugova prema klubu, a sada se suočio s novim problemom - klub ga je tužio za narušavanje ugleda! No to nije sve, čelnici Napolija Poljaka optužuju za nelegalno korištenje imena kluba u svrhu vlastite promocije te poticanje pobune igrača protiv kluba u jesen prošle godine.

Tako Napoli sada od poljskog napadača sudskim putem traži odštetu od milijun eura! Ovo je još jedan težak udarac za napadača koji je već odavno prekrižen u planovima trenera Gennara Gattusa.

Milik je u ljeto 2016. godine iz Ajaxa prešao u Napoli u transferu vrijednom 35 milijuna eura, a u zadnje dvije sezone zabio je 34 gola u svim natjecanjima. Ukupno je od 2016. godine za Napoli zabio 48 golova u 122 nastupa. Za njega su za sada zainteresirani Juventus, Atletico Madrid, Tottenham i Everton, a Napoli će ga prodati onome tko je spreman platiti odštetu od 15 milijuna eura.