JE LI TO MOGUĆE?

Nevjerojatno! Atletico mora prodati Falcaa!

05.09.2012 u 16:53

Bionic
Reading

Madridski Atletico kupio je od Porta prije godinu dana Radamela Falcaa i već sad ga je primoran prodati! Novčana stiska primorala je španjolskog velikana na potez koji će svakako razveseliti bezobrazno bogate i rastrošne šeike

U nogometnom svijetu se danas, gotovo jednako kao o Messiju ili Cristianu Ronaldu, priča i o sjajnom 26-godišnjem kolumbijskom napadaču - Radamelu Falcau. On je prije nekoliko godina sjajnim igrama u Portu već dokazao veliku klasu, a nastavljao se razvijati i prošle sezone kada je pojačao redove madridskog Atletica gdje igra i danas.

Na startu ove sezone je ponovno oduševio - u dvije utakmice zaredom je zabio hat-trick. Prvo protiv Athletic Bilbaa u domaćem prvenstvu, a potom Chelseaju u Superkup utakmici.

'Tijekom ljeta smo dobijali ponude za njega. Javljali su se i dolazili nam predstavnici PSG-a, Manchester Cityja i Chelsea. I ruski klubovi su se javljali. Odlučili smo riskirati. Odbili smo jake ponude, ali naravno da je prodaja neminovna', rekao je Miguel Angel Gil Marin, izvršni direktor Atletica i dodao:

'Na našu žalost mislim da će taj trenutak doći prije, nego li kasnije'.

Gil Marin je dodao:

'Sasvim je jasno kakva situacija vlada danas u nogometu. Većina nas mora prodavati da bi preživjela. Na to je osuđen i Atletico i mogu samo reći da se nadam boljim danima'.