PREGOVORI U TIJEKU

Nevjerojatan rasplet za Nikolu Kalinića; posrnuli velikan upravo u njemu vidi spasitelja

10.01.2019 u 16:12

Bionic
Reading

Nikola Kalinić mogao bi ovog zimskog prijelaznog roka promijeniti klub, za hrvatskog napadača zainteresiran je posrnuli velikan Monaco koji se bori za prvoligaški spas u francuskom prvenstvu

Hrvatski golgeter u karijeri je prošao dosta klubova (Hajduk, Dnjipro, Blackburn, Fiorentina...), a posljednje momčadi čiji je dres nosio (ili nosi) bile su pravi velikani – Milan, a trenutačno Atletico. No, Kalinić se nije proslavio, u Milanu su ga navijači uzeli na zub, a u Atleticu ima slabu minutažu.

Kada se tome doda i njegova nesretna epizoda s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu odakle ga je izbornik Dalić zbog nezadovoljstva poslao doma, jasno je da naš golgeter prolazi teško razdoblje.

No bez obzira na to ima klubova koji su jako zainteresirani za njegove usluge. Tako su francuski mediji u javnost pustili priču da upravo Monaco u njemu vidi spasitelja.

  • +3
Nikola Kalinić u dresu Atletica Izvor: Pixsell / Autor: Borja B Hojas/ABACA/PIXSELL

Klub iz Kneževine je predzadnji u prvenstvu, na poziciji koja ga vodi direktno u niži rang, a trener Thierry Henry vjeruje da bi s Kalinićem u sastavu moglo krenuti na bolje. Gore zaista ne može!

Francuzi bi Hrvata uzeli na posudbu do kraja sezone, ali s klauzulom o eventualnom otkupu njegovog ugovora.