PAO DOGOVOR NA BERNABEU

Neugodno iznenađenje za Luku Modrića; i ime hrvatskog reprezentativca osvanulo na tajnom Realovom popisu 'žrtava'

23.04.2020 u 08:23

Bionic
Reading

Trener Zinedine Zidane i predsjednik Florentino Perez zajedničkim snagama rade na obnovi Realovog sastava za sljedeću sezonu, a čak 11 igrača napustilo bi Santiago Bernabeu

'Kraljevski klub' je u zadnjih godinu dana uložio oko 133 milijuna eura na pojačanja, ali rezultati nisu ispunili očekivanja, u prvenstvu se opet gleda u leđa Barceloni, Real je pred ponorom u Ligi prvaka (City slavio u Madridu 2:1 u prvom susretu osmine finala), a ove sezone u trofejne prostorije neće ni Kup kralja.

Zato su Zidane i Perez sjeli za stol i krenuli slagati križaljku za sljedeću sezonu. Real će opet kupovati, ali zbog toga i prodavati, a na transfer listi je čak 11 nogometaša.

Popis žrtava predvodi, a tko drugi nego Gareth Bale koji je navikao da je nepoželjan. Uz njega su na vrhu prioriteta za prodaju James Rodriguez, Mariano Diaz, Brahim Diaz, Alvaro Odriozola i Lucas Vazquez. Tu si i tri pridošlice Luka Jović, Alphonse Areola i Eder Militao.

Ako Realu zatreba još novca za nove zvijezde Zidane se je spreman čak odreći i dva igrača koje navijači obožavaju i koji su svojim predstavama u bijelom dresu zaslužni za brojne trofeje, a to su veterani Marcelo i Luka Modrić. Iako su se njih dvojica i ranije spominjala u kontekstu odlazaka, španjolski Sport tvrdi da su njihova imena na crnoj listi iznenađenje.