kratko i jasno

Neuer iskreno progovorio o Kovačevoj situaciji: Hoće li ga javnost podržati?

29.11.2018 u 14:06

Bionic
Reading

Bayernov kapetan Manuel Neuer smatra da su igrači odgovorniji od trenera Nike Kovača za ovosezonsku krizu rezultata i traži od javnosti da smanji pritisak na hrvatskog stručnjaka uoči okršaja u subotu u Bremenu...

Podsjetimo, rezultati Bayerna ove sezone neočekivano su slabi u njemačkom prvenstvu, a nakon brojnih posrtaja te poraza u derbiju, Borussia Dortmund otišla je na devet bodova prednosti ispred najvećeg rivala.

  • +5
Bundesliga, Bayern München - Fortuna Düsseldorf Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Nakon razočaravajućih 3:3 protiv Fortune Düsseldorf prošlog vikenda njemačka javnost već je prekrižila Niku Kovača, no pobjeda 5:1 u Ligi prvaka protiv Benfice probudila je nadu u opstanak na vrućoj klupi, a podržao ga je i kapetan Bavaraca.

'Ne može biti samo jedan krivac. Bilo bi previše jednostavno reći da je kriv isključivo trener. Svi smo u istom čamcu i doveli smo se u ovu situaciju,' izjavio je Manuel Neuer i dodao:

'Mi igrači smo ti koji smo na terenu i zbog toga smo najodgovorniji za rezultate.'

Podršku Kovaču dali su i drugi igrači, kao i uprava koja mu je odlučila dati još ponešto prilika da se dokaže. Subotnje gostovanje u Bremenu prilika je Bayernu da prekine krizu u Bundesligi, no u slučaju neuspjeha teško da će bivši hrvatski izbornik i dalje voditi minhenski slavni klub...