CIGARETE, VISKI I ŽENE

Nestašni Crouch šlatao dvije plavuše u jednoj večeri

15.08.2010 u 19:01

Bionic
Reading

Peter Crouch do prije koje godine slovio je za mirnog i povučenog nogometaša, sklonog obiteljskom životu, no u posljednje vrijeme sve se promijenilo. Nakon što je nedavno 'pokupio' prostitutku, sad je uhvaćen u maženju s dvije plavuše u jednom noćnom klubu u Francuskoj

Kad ga je prije nekoliko godina Aby Clanycy prevarila s bivšim dečkom, pola Otoka se sažalilo nad neutješnim Peterom Crouchom koji nije mario za kamere i fotoobjektive dok je plakao. Nakon što je ona skrušeno zatražila oprost, reprezentativac Engleske, tada još igrač Liverpoola, bio je nasretniji čovjek na svijetu. Barem je javnost stekla takav dojam.

Nekoliko godina kasnije Aby Clancy je negdje na Otoku i navodno se smirila, a fini dečko Peter, sada nogometaš Tottenhama, tulumari s prostitutkama po Francuskoj i ne obazire se na bliceve fotoreportera dok ispituje prirodnost oblina nepoznatih plavuša po tamošnjim noćnim klubovima. Ovoga puta paparazzi su ga uhvatili s dvije plavuše u jednoj večeri, a uz žene Crouch je nesputano uživao u cigaretama i alkoholu. Što će na to reći Harry Redknapp i Fabio Capello, možda mu i nije tako važno, no Aby sigurno neće biti oduševljena kad vidi foto uratke.