naljutio upravu

Nesretni Neymar plakao, ali bit će i gore kad shvati kako ga namjeravaju kazniti u Parizu

05.09.2019 u 09:58

Bionic
Reading

Neispunjena želja povratka u Barcelonu jako je pogodila Neymara koji je zbog prisilnog ostanka u Parizu zaplakao, no predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi tek ga namjerava kazniti, na najgori mogući način za Brazilca…

Podsjetimo, 27-godišnji napadač nesretan je otkad je potpisao za pariški klub, unatoč ogromnoj plaći i statusu zvijezde u momčadi. No, izgubio je vjeru da s PSG-om može do krova Europe te već dugo pokušava pronaći način kako napustiti Francusku i vratiti se na Pirinejski poluotok.

Ovog ljeta pritiskao je poslodavca da ga proda u Real Madrid ili vrati nazad u Barcelonu, ali PSG je tražio ogromnu odštetnu cifru, veću od rekordnih 222 milijuna koliko ga je platio.

Transfer niti u jednom trenutku nije bio blizu realizacije, a španjolski El Chiringuito saznaje kako je Neymar plakao kad je shvatio da mora ostati još jednu sezonu u Parizu.

Međutim, predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi nema suosjećanja prema Brazilcu i smatra ga razmaženom zvijezdom koju treba žestoko kazniti, makar i na vlastitu financijsku štetu.

Naime, Neymar ima ugovor do 2022. godine, a Kataranin ga namjerava natjerati da igra za pariški klub do njegovog isteka i svoje 30. godine pa makar ga nakon toga PSG morao pustiti da ode bez odštete.

'Nasser je bijesan na Neymara jer je PSG učinio sve kako bi mu dao ogromnu plaću i podržao sve njegove prohtjeve. Neymar se na tome zahvalio zahtjevom za odlaskom i kluba. Sada Nasser sanja natjerati ga da trči po terenu sve do isteka ugovora,' kaže novinar Yahooa Jorge Nicola, blizak izvorima unutar PSG-a.

To je najgori mogući scenarij za Brazilca koji pati u Parizu i nikako da se navikne da više ne igra s Messijem i Suarezom, s kojima je činio najopasniji napad svijeta u zlatno doba Barcelone…