SPREMAJU SE PONUDE

Nesretni Fabregas u siječnju seli u United ili PSG?

06.09.2012 u 19:25

Bionic
Reading

Nezadovoljstvo Cesca Fabregasa statusom u 'svojoj' Barceloni, pokrenulo je reakciju bogatih klubova koji bi željeli da im se ovaj Katalonac pridruži

Nakon prošlosezonskog povratka u Barcelonu, za koju je u 31 utakmici ovaj veznjak zabio devet pogodaka, Cesc Fabregas očito više nema strpljenja i sve glasnije izražava svoje nezadovoljstvo statusom u momčadi Tita Vilanove. Ili se možda ugledao na Cristiana Ronalda pa preko medija želio utjecati na svoj status.

No,kako god bilo, Fabregas se ne treba brinuti za svoju budućnost, jer čim se vijest o njegovu nezadovoljstvu pojavila, procurilo je i da su PSG te Manchester United spremni ponuditi 44 milijuna eura, koliko iznosi odštetni zahtjev. I to već u siječnju.

Naravno, sada je pitanje hoće li Vilanova više koristiti usluge Fabregasa te utišati njegovo nezadovoljstvo ili će Fabregas još jednom, nakon juniorskih dana, spakirati kofere i otići s Nou Campa. Podsjećamo, Fabregas se u londonski Arsenal preselio 2003., kada je imao tek 16 godina i među 'topnicima' se zadržao sljedećih devet ljeta.