odlazak i dalje moguć

Neslavno propao Mandžin transfer u ManUtd, ali sada ga želi dovesti još ambicioznija momčad

09.08.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Završetkom prijelaznog roka u Engleskoj Mario Mandžukić izgubio je priliku nastaviti karijeru u Manchester Unitedu, no i dalje mu se nudi prilika vratiti se u Bundesligu kod zainteresirane Borussije Dortmund…

Vjerovalo se da bi 'crveni vragovi' mogli u Mandžukiću pronaći zamjenu za prodanog Romela Lukakua, ali to se nije dogodilo i naš 33-godišnji napadač ostao je u svlačionici Juventusa.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Šteta je to za Marija koji nikad u karijeri nije igrao u Premiershipu, no njegov transfer ovog ljeta još uvijek bi se ipak mogao ostvariti.

Naime, talijanski Corriere dello Sport tvrdi kako je Borussia Dortmund i dalje zainteresirana dovesti ga u svoje redove, unatoč tome što je Mandžo odbio prvotni pokušaj slavnog njemačkog kluba da ga kupi.

Međutim, Juventus nije prodao ni Dybalu u Tottenham pa je i dalje gužva u svlačionici te se vjeruje da je Sarri spreman odreći se Mandžukića do kraja prijelaznog roka u Italiji, koji kao i u većini europskih liga traje do kraja kolovoza.

U svakom slučaju, dortmundska momčad pokazala je u njemačkom Superkupu lakom pobjedom protiv Bayerna da ambicioznija nego ikad dočekuje početak sezone i sprema se osvojiti titulu prvaka Njemačke, a ni u Ligi prvaka nije bez izgleda. Za Mandžu odlazak u Borussiju definitivno ne bi bilo korak unazad i ako kod Juventusovog novog trenera ne može pronaći željenu minutažu, povratak u Bundesligu uopće ne bi bio loša odluka.

O Mandži pišu i ostali ugledni talijanski mediji. Dnevnik Gazzetta dello Sport tvrdi da je čvrsto odlučio ostati u Juventusu i izboriti se za mjesto u momčadi, unatoč nedostatku simpatija kod Sarrija, dok Tuttosport vidi njegov mogući povratak u Bayern, s kojim je osvojio svoju jedinu titulu prvaka Europe 2014. godnie...