I TOGA IMA

Neshvatljiv propust u Skoplju; jesu li Makedonci željeli prevariti Tottenham i Josea Mourinha koji je cijelu situaciju nazvao 'smiješnom'

25.09.2020 u 08:44

Bionic
Reading

Nogometaši Tottenhama plasirali su se u play-off Europske lige slavljem u Sjevernoj Makedoniji u Skoplju protiv Škendije 3:1, a prije utakmice bilo je neobičnih problema

Uoči utakmice trećeg pretkola na nacionalnom stadionu 'Toše Proeski' vratari Spursa primijetili su da golovi premali odnosno da je gornja greda prenisko, prijavili su problem treneru Joseu Mourinhu koji se odmah obratio delegatu.

'Prije utakmice dogodila se smiješna situacija, jer mi je vratar rekao da je gol mali. Otišao sam vidjeti i zaista je gol bio premali. Odmah sam osjetio da nešto nije u redu i tražili smo delegata da provjeri i bio je 5 centimetara prenisko pa smo tražili prave dimenzije', rekao je je Mourinho koji je na Instagramu stavio fotografije sebe i Huga Llorisa kako dodiruju gredu.

'Mislio sam da sam narastao, a onda sam shvatio da je gol 5cm niži.', našalio se Portugalac.

Neshvatljivo je da se takav propust domaćinu dogodio u Uefinom natjecanju ili su možda Makedonci ovakvim trikom možda željeli iznenaditi englesku momčad.

Inače, Tottenham je u Skoplju pobijedio Škendiju sa 3:1 golovima Lamele (5), Sona (70) i Kanea (79), dok je kod domaćina zabio Nafiu (55). 'Spursi' će Europsku ligu loviti na svom terenu protiv izraelskog sastava Maccabi Haifa koji je u Rusiji porazio Rostov sa 2:1.

  • +5
Škendija - Tottenham, 3. pretkolo Europske lige, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: GEORGI LICOVSKI