POLICIJA OTKRILA

Neporaženog borca teško je ranio mafijaš

02.03.2012 u 18:23

Bionic
Reading

Bugarska policija je objavila da je uhitila osobu koju se sumnjiči da je nožem ubola MMA borca Blagoja Ivanova u jednom sofijskom restoranu

Kriminalac koji se nalazi u pritvoru od ranije je poznat policiji. Riječ o 23-godišnjem D. S. koji je u mafijaškom svijetu poznat pod nadimkom Dampela. On već ima poduži dosje zbog iznude, posjedovanja i prodaje droge te posjedovanja i distribuciju lažnih dokumenata za registraciju automobila.

Prema izvješću bugarskog Ministarstva unutarnjih poslova, Dampela će biti optužen za ubojstvo s predumišljajem, a odmah kod privođenja određen mu je pritvor od 72 sata.

Policija nije objasnila zašto je točno grupa od osmero ljudi naoružanih palicama i noževima napala Blagojeva i njegovo društvo, a bugarski borac je u svemu tome najteže prošao jer je zadobio ubod u blizini srca te je spašen samo zahvaljujući brzoj liječničkoj intervenciji i operaciji.

Inače, Ivanov je neporažen u MMA mečevima (šest pobjeda uz jedan nevažeći dvoboj), a najveći uspjeh mu je zasigurno 2008. osvajanje svjetskog prvenstva u borilačkoj vještini sambo kada je u polufinalu svladao legendarnog Fedora Emelianenka.

Blagojev je dobio i Fedora, ali je sada njegova karijera upitna