POGLEDAJTE NA MAXtv-u

Neporaženi Osijek dočekuje neporaženi Dinamo

18.08.2011 u 10:24

Bionic
Reading

U subotu od 20 sati na MAXtv-u možete gledati ogled jedinih dviju neporaženih momčadi, Osijeka i Dinama

Doduše, Osijek nije baš u situaciji kao zagrebačka momčad jer, iako nema nijedan poraz, ima dva remija, te se nalazi na četvrtom mjestu s četiri boda zaostatka za vodećim Dinamom.

Međutim, Dinamo je od srijede već mislima u Ligi prvaka, trener Jurčić sigurno će se fokusirati na uzvrat u Malmöu i možda ostaviti dio nepripremljenog terena kolegi s klupe Osijeka, Vladi Biliću.

'Dinamu spremamo srdačan doček, gostoprimstvo. Osijek je, uvijek sam to tvrdio, nogometni grad. Nakon startnih uspjeha u prvenstvu, imamo i pozitivno ozračje kojem smo toliko težili. Dinamo je naš najugledniji klub, najbolja i najkvalitetnija momčad sa širinom igračkog kadra, ali nakon dugo godina, napokon nismo bez izgleda da se nadmećemo za pobjedu, za pozitivan rezultat sasvim sigurno. Stoga 'modrima' želimo ugodan boravak u našem gradu, ali im poručujem da ćemo sve učiniti da iz njega odu bez bodova', rekao je za Sportske novosti povratnik u Osijek, Marko Babić, o čijoj igri jako ovisi i sama izvedba kluba s Drave.

Dinamo će, naravno, osnažen velikom pobjedom nad Malmöm i gotovo sigurnim ulaskom u Ligu prvaka, željeti nastaviti pobjedničku seriju i u prvoligaškom društvu. Jurčićevi su se igrači vjerojatno emotivno ispraznili u srijedu, ali velik broj igrača, kojima se priključio i Nikola Pokrivač, trebao bi garantirati dobru i zanimljivu utakmicu.

Dvoboj Osijeka i Dinama možete gledati u subotu od 20 sati na ArenaSportu 1.