SVE BLIŽE

Nepobjedivi Čačić u lovu na čudesan rekord

18.09.2012 u 14:46

Bionic
Reading

Dinamov trener Ante Čačić nalazi se pred najtežim ispitom otkad je sjeo na užarenu klupu hrvatskog prvaka. S druge strane je Porto koji prijeti zaustavljanjem impresivnog niza 'modre' družine

Krajem prosinca 2011. Zdravko Mamić je na mjesto trenera maksimirskog kluba ustoličio Antu Čačića. Od tada pa do danas Dinamo je odigrao 33 službene utakmice i nije izgubio nijednu.

Nepobjedivi Čačić još nije osjetio gorčinu poraza, a u kvalifikacijama Lige prvaka ima niz od čak pet pobjeda.

No sada je Dinamo pred najvećim iskušenjem jer su 'veliki dečki' opet u Zagrebu. Porto je gost u Maksimiru, a ukoliko Čačić pronađe način da zaustavi portugalske trupe, doći će i do izjednačenja klupskog rekorda u vlasništvu Branka Ivankovića.

Naime, bivši 'modri' strateg je u jednom periodu dok je vodio Dinamo imao niz od 34 utakmice bez poraza, a Čačić ga može dostići večerašnjom utakmicom ako hrvatski prvak ne izgubi.

Ukoliko Dinamo uzme barem bod, Čačić će imati priliku s Dinamom postaviti novi rekord od 35 utakmica, ali za to će trebati 'preživjeti' teško gostovanje na Kantridi. No o tome će 'modri' strateg razmišljati nakon okršaja s Portom.

'Nisu bitni rekordi, ali srušit ću ga. Srušit ću sve rekorde,' poručio je Čačić.

Utakmicu Dinamo - Porto u utorak (20.45 sati) možete gledati na kanalu Arenasport 1 i na Match.tportal.hr.