Cijenjen i tražen

Kakav preokret; Zvonimir Boban dobio neočekivanu ponudu talijanskog velikana i sada je jasno da se ne vraća u svoj AC Milan

16.10.2020 u 14:23

Bionic
Reading

Već neko vrijeme piše se u talijanski medijima kako se legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban, koji je na ružan način otjeran iz AC Milana, uskoro vraća u talijanski nogomet

Vijest, kako moćni klub AS Roma želi Zvonimira Bobana, prvi je lansirao talijanski Il Coriere dello Sport. Naime, u Romi je mjesto sportskog direktora trenutačno slobodno, a ozbiljan kandidat je upravo 52-godišnji Zvonimir Boban.

Čelnici kluba traže osobu koja bi bila veza između klupske uprave i prve momčadi. Nešto slično Boban je radio u AC Milanu, klubu u kojem je proveo deset igračkih sezona i stekao je status legende, ali zbog naručenih odnosa s predsjednikom kluba Gazidisom morao je početkom ožujka ove godine otići.

Tada se doznalo kako su se 'zakačili' zbog pregovora oko novog trenera jer je Ivan Gazidis osobno, bez Bobanovog znanja, kontaktira o potencijalnog kandidata Ralfa Rangnicka.

Tada je bilo jasno da Gazidi i Boban više neće moći surađivati iako se pisalo kako bi se možda ipak mogao vratiti u svoj AC Milan.

No, očito Boban bez Italije ne može pa su tako interes za njega pokazali iz velikana kao što je Roma.

No, doznaje se kako je uz Bobana ozbiljan kandidat i Umberti Gandini.