sve ide u tom smjeru

Neobična izjava Rijekina trenera Fausta Budicina; nismo imali baš često priliku čuti ovakvu 'molbu'

28.08.2022 u 08:01

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke nastavili su niz loših rezultata. Nakon što je u 5. kolu na Rujevici slavio Slaven Belupo, a taj poraz 'glavom platio' Dragan Tadić, u 7. kolu stigao je novi šok. Ovog puta slavio je Varaždin, koji je preokrenuo vodstvo domaćih 1:0 i s ukupnih 2:1 potvrdio krizu kluba s Kvarnera

Fausto Budicin preuzeo je ulogu 'spasitelja' Rijeke, ali u dva je kola uzeo samo bod. Bilo je to prošlog vikenda kod Rijeke.

Nakon ravnopravnog prvog poluvremena, Rijeka je u nastavak ušla puno bolje, vrlo brzo i povela. I sve je izgledalo idealno po domaćine, koji su imali i glasnu podršku Armade.

'Prvo poluvrijeme bila je ravnopravna utakmica, nismo imali dovoljno energije u nekim trenucima. Igrali smo na refule', rekao je Fausto Budicin.

'U nastavku smo krenuli s većom odlučnošću. Uspjeli smo povesti, ali kazneni udarac i crveni karton usmjerili su utakmicu i odlučilo pobjednika', ustvrdio je trener Rijeke, ali onda poslao znakovitu poruku predsjedniku kluba Damiru Miškoviću.

'Svi vidimo da je situacija alarmantna. Crvena lampa se upalila i odluku treba donijeti čim prije. Treba pronaći rješenje koje će pomoći klubu i momčadi da izađemo iz te krize. Situacija je stresna, u nogometu rezultat diktira sve i budućnost ovisi o rezultatima. Ja sam uskočio da bih dobio pozitivnu reakciju, koju, nažalost, nisam dobio'.

Na taj način jasno je stavio do znanja da ne zna što i kako dalje. 

  • +9
Rijeka - Varaždin (7. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige) Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel / MAXSport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>