dinamovo proljeće

Nenad Bjelica uoči utakmice generacije pronašao način kako najbolje motivirati igrače

11.02.2019 u 16:38

Bionic
Reading

Predvođeni trenerom Nenadom Bjelicom, igrači Dinama posjetili su ovog ponedjeljka izložbu 'Dinamovo proljeće' koja je otvorena prošlog vikenda u Galeriji Kranjčar

Kapetan Arijan Ademi, Emir Dilaver, Marin Leovac, Dominik Livaković, Izet Hajrović te trener Nenad Bjelica prošetali su se bogatom Dinamovom poviješću i sa zanimanje pogledali izložene artikle, te postavljali pitanja oko mnogih legendarnih Dinamovih igrača i utakmica.

Predsjednik Udruge 'Dinamo to smo mi' Juraj Čošić u ime organizatora izložbe pozdravio je igrače i zahvalio im na dolasku naglašivši kako upravo zahvaljujući njima i njihovom uspjehu je cijela izložba, ali ostatak programa 'Dinamovo proljeće' organizirano od strane brojnih volontera. Igračima se poželjelo sreću uoči utakmice u Češkoj te naglašeno kako potporima njima nije nikad upitna.

  • +2
Dinamovi igrači na izložbi 'Dinamovo proljeće' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dinamo to smo mi

Na kraju posjete igrači su se upisali i u knjigu dojmova, a za uspomenu su dobili i posebni poklon paket među kojima su im osim kataloga izložbe i šala Udruge 'Dinamo to smo mi' poklonjene i posebne edicije pive Zlatni Medvjed izrađene za ovaj projekt, te kriglu 'Dinamovo proljeće'. Dogovor je na kraju pao da se pivo ispije tek nakon pobjede u Češkoj.

Radno vrijeme izložbe je od ponedjeljka do petka od 11 do 19h, a subotom od 11 do 14h, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Osim izložbe u sklopu 'Dinamovog proljeća' Udruga 'Dinamo to smo mi' organizira nekoliko događaja od kojih je kulminacija veliki koncert u subotu, 23. veljače u Domu sportova na kojem nastupaju Kawasaki 3p, Tram11, Jura Stublić i Šank?!.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti u svim Vivas Barovima, Pivnici Mali Medo, Pivovari Medvedgran, Fakin Craf Baru, BBB Fan Shopu i na prodajnim mjestima Eventima.