dani olmo u zagrebu

Nenad Bjelica otkrio planove; za svog najboljeg igrača spremio je poseban program...

20.07.2019 u 08:40

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u novu su sezonu krenuli osvajanjem Superkupa, a u petak navečer su u 1. kolu Hrvatski Telekom Prve lige lako svladali Lokomotivu 3:0. No, sve je zanimala samo jedna informacija, što će biti s Danijem Olmom?

Dani Olmo vratio se u Zagreb! Najbolji igrač Dinama u prošloj sezoni imao je naporno ljeto, sa španjolskom U-21 reprezentacijom osvojio je Europsko prvenstvo te je izabran za najboljeg igrača. Zasluženo je Olmo dobio produženi odmor, ali u petak se vratio u Zagreb i priključio momčadi Dinama.

Španjolac je najvrjedniji Dinamov 'eksponat' u ovom prijelaznom roku, nadaju se 'modri' kako će njegovom prodajom utržiti najmanje 40 milijuna eura. Jer, za Danija Olma bore se najveći europski klubovi.

No, Španjolac je i dalje igrač Dinama i mora započeti s pripremama za novu sezonu.

'Olmo je odradio prva dva treninga i napravit ćemo za njega poseban ciklus priprema u ovih desetak dana kako bismo ga pripremili za nastavak sezone', kazao je trener Dinama Nenad Bjelica i otkrio:

'Dani mi djeluje super. Jedva je dočekao da se priključi dečkima. Mi smo svi navijali na Euru za njega i on je osjetio tu ljubav i toplinu s naše strane. Vjerujem da će se on brzo pripremiti. Vidjet ćemo hoće li to biti u Dinamu ili nekom drugom klubu, ali on je čiste glave i neće s njim biti problema.'

  • +26
Španjolski nogometaš Dani Olmo Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Dinamo u utorak u Tbilisiju igra prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv gruzijskog prvaka Saburtala. No, čini se da Bjelica u tom susretu ne računa na sve svoje adute...

'Dani Olmo sigurno ne putuje s nama u Tbilisi', kazao je Nenad Bjelica i otkrio:

'Ali, trebao bi biti spreman za uzvrat na Maksimiru.'

Da, zaigra li, lako bi to mogla biti njegova posljednja utakmica u 'modrom' dresu. Olmov transfer sve je izgledniji...

  • +18
Dani Olmo - pobjednik izbora tportala 'Kapetani biraju' 2018 Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić