Kakvo priznanje

Nenad Bjelica oduševio veliku Barcelonu: Katalonci hitno poslali po njega kada su vidjeli što je napravio od Dinama i Danija Olma

13.11.2019 u 20:17

Bionic
Reading

Nenad Bjelica održao je predavanja u Barceloni i La Masiji na temu kako igrači napreduju i oduševio sve prisutne

Nenad Bjelica dobio je veliko priznanje za svoj rad u Dinamu. Jedan od najvećih klubova na svijetu, Barcelona, uručila je strategu 'modrih' pozivnicu za Barca Innovation Hub na kojem je upravo Bjelica bio jedan od glavnih predavača.

Bjelica je svojim dolaskom na Maksimir potpuno preokrenuo Dinamo i ostvario 'proljeće u Europi' nakon gotovo 50 godina, a sada su 'modri' oduševili i u Ligi prvaka. Osim toga, Bjelica je i promovirao neke od igrača poput Brune Petkovića, Mislava Oršića, Emira Dilavera i drugih, a upravo je pod njegovim vodstvom veliki iskorak napravio i Dani Olmo.

Ponajbolji igrač Dinama i jedan od najboljih mladih igrača na svijetu stigao je u Dinamo upravo iz Barcelonine slavne škole nogometa La Masije, a Katalonci su izgleda shvatili kakvu su grešku napravili pa su Bjelicu pozvali da održi predavanja njihovim trenerima i nauči ih kako igrači mogu napredovati.

Bjelica im je održao predavanja na tu temu, a u srijedu je lekciju podijelio i trenerima u La Masiji koji su spremno upijali njegovo znanje u nadi da će proizvesti novog Olma i ovoga puta ga zadržati pod svojim krovom. Ova predavanja su veliko priznanje za Dinamo, Bjelicu i hrvatski nogomet.

  • +2
Nenad Bjelica u La Masiji Izvor: Licencirane fotografije / Autor: GNK Dinamo