CRUDELI VS. NICHOLAS

Neki komentatori ne mogu obuzdati emocije

07.03.2012 u 14:24

Bionic
Reading

Uzvratna utakmica Arsenal – Milan izgledala je kao formalnost, ali se na kraju pretvorila u pravu dramu nakon koje su gosti preživjeli i plasirali se u četvrtfinale Lige prvaka. Mnogi su na tome dvoboju ostavili dosta živaca

Za nogomet kažu da je najvažnija sporedna stvar na svijetu, a za neke je,  izgleda, više od toga. Navijači luduju, urliču ili plaču, no osjećaje veselja ili tuge ne mogu obuzdati ni sami komentatori.

Tako dva videopriloga donose raspoloženje talijanskog komentatora Tiziana Crudelija te bivšeg Arsenalovog igrača Charlieja Nicholasa.

Prvi je veli fan Milana i svijetu su već poznati njegovi prijenosi koji izgledaju poput histeričnih ispada koji bi mogli biti kobni za toga 69-godišnjaka. Ni sada nije bilo drugačije, samo što se u glasu Crudelija osjećao očaj koji je kasnije zamijenila velika sreća zbog Milanovog sretnog prolaska.

Crudelijeva histerija


U isto vrijeme s emocijama se u izravnom prijenosu za otočke medije borio bivši škotski reprezentativac Charlie Nicholas koji je od 1983. do 1987. nosio dres 'topnika'. Nakon golova engleske momčadi bio je u transu, ali je na kraju smireno, jer Arsenal nije prošao dalje, zaključio da je to bila sjajna utakmica.

Nicholas se nije mogao obuzdati