ismijavanje na društvenim mrežama

Nekad ubojit Barcelonin napad MSN sada su prozvali...

30.08.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Iako se čeka potvrda Coutinhova prelaska u Barcelonu, dio nogometnih navijača, posebice onih sklonih Realu, s podsmijehom doživljava poteze čelnika Barcelone

Barcelona je ovog ljeta ostala bez jednog od najboljih igrača, Brazilca Neymara, koji je otišao u PSG za 222 milijuna eura.

I čekalo se dugo tko će doći, odnosno popuniti mjesto u momčadi nakon odlaska tog klasnog igrača. Imala je Barcelona dvojicu na listi želja. Jedan od njih je Ousmane Dembele, dosadašnji igrač dortmundske Borussije, koji se već preselio na Nou Camp, a drugi je još uvijek samo želja - iako je navodno transfer dogovoren - Liverpoolov Coutinho.

  • +7
Ousmane Dembele predstavljen je u Barceloni Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Naravno, dok se transfer ovog drugog ne zgotovi, u Madridu, ali i krugovima koji su skloni Realu, a to dnevnik Marca svakako jest - koriste svaku priliku da se narugaju potezima čelnika Barcelone.

I prvo je objavljen video s Dembeleova predstavljanja, kada se ovom francuskom igraču lopta odbijala kao da je nogometni početnik.

>> Svi Realovi navijači nakon ovog videa Barcinog pojačanja plaču od smijeha

Sada su otišli korak dalje te su objavili tvit braće Josea i Davida Munoza, glazbenog para, koji je nekad ubojiti napad MSN (Messi, Suarez, Neymar) prekrstio u LSD (Leo, Suarez, Dembele), jasno aludiravši na polusintetsku psihodeličnu drogu.