blaženo stanje

Nekad najbolja svjetska tenisačica objavila radosnu vijest baš na svoj rođendan

01.10.2018 u 16:56

Bionic
Reading

Švicarka Martina Hingis, svojevremeno prva tenisačica WTA ljestvice, na društvenim je mrežama na svoj 38. rođendan objavila da čeka svoje prvo dijete...

Martina Hingis je rođendan proslavila sa suprugom Haraldom Leemannom, a na društvenim mrežama je objavila da je u drugom stanju.

'Svima bih se zahvalila za sve želje koje ste mi uputili za rođendan. Sretna sam što s vama mogu podijeliti vijest da ga zadnji put slavim u dvoje. Jako sam uzbuđena i sretna jer će nas uskoro biti troje', objavila je na društvenim mrežama Martina Hingis koja se prošle godine vjenčala sa sportskim liječnikom Leemanom.

Karijeru dugu 23 godine Hingis je zaključila prošle godine na završnici u Singapuru gdje je nastupila u parovima.

  • +4
Iva Majoli i Martina Hingis odigrale su ekshibicijski meč u Bolu na Braču Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Rođena u Češkoj 1980. godine, Hingis, koja ima švicarsko državljanstvo, osvojila je pet Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji, 13 naslova na Grand Slam turnirima u ženskim parovima i Sedam Grand slam naslova u konkurenciji mješovitih parova. Pojedinačno je osvojila i 43 WTA turnira, samo od nagrada zaradila je više od 25 milijuna dolara u karijeri, a još najmanje pet puta više od reklama u godinama kad je bila najbolja svjetska tenisačica.

U listopadu 2007. je objavila kraj igračke karijere nakon što je testiranje na doping na turniru u Wimbledonu bilo pozitivno na kokain.

Iako je tvrdila da nije uzimala drogu i žalila se na suspenziju, suspendirana je na dvije godine. Po isteku kazne je ponovno zaigrala, 2013. je primljena u tenisku Kuću slavnih, a privatno je bliska prijateljica s Ivom Majoli, najboljom hrvatskom tenisačicom svih vremena.