kapa do poda, Gospodine De Rossi

Nećete vjerovati na kakav je ugovor pristao Romin kapetan

22.08.2018 u 16:27

Bionic
Reading

U današnje vrijeme, kada se najavljuju mogući transferi na najvišoj razini svjetskog nogometa, uvijek se očekuju i mega-iznosi koje će nogometaši zarađivati. S toga ovaj primjer Danielea de Rossija sada u rubriku - vjerovali ili ne

Iako se posljednjih tjedana često pisalo i govorilo kako bi 35-godišnji Daniele de Rossi mogao otići s Olimpica, ovaj 35-godišnji veznjak ipak je odlučio ostati u Romi i potpisati novi ugovor.

De Rossiju ugovor s 'vučicom' ističe sljedećeg ljeta, ali prema pisanju Sport Mediaset, postigao je usmeni dogovor s čelnicima kluba prema kojem će u Romi ostati i sezonu duže, odnosno do 2020. godine.

  • +4
Real Madrid - Roma, International Champions Cup, 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Isto tako, talijanski mediji pišu kako će De Rossi prema novom ugovoru zarađivati upola manje nego dosad, odnosno milijun i pol eura po sezoni. Vjerujemo da se ovakav primjer ne može naći nigdje drugdje. Ili ako ih i ima, onda su zbilja prava rijetkost.

Cijelu dosadašnju karijeru De Rossi je proveo u Romi, u tom je klubu od sedme godine, a za seniorsku momčad rimskog kluba odigrao je gotovo 600 službenih utakmica.