ODGOVOR MILANA

Nećemo pljačkati banku da otkupimo Beckhama

21.02.2009 u 12:10

Bionic
Reading

U petak se oglasio izvršni direktor LA Galaxyja Tim Leiweke koji je Milanovu ponudu za Beckhama proglasio smiješnom, a samo dan kasnije stigao je i odgovor iz milanskog kluba. Prvi operativac Milana Adriano Galliani tvrdi da njegov klub neće pristati na ucjene Galaxyja te da zaborave na povećanje ponude

Potpredsjednik Milana Adriano Galliani bio je više nego jasan glede prohtjeva Galaxyja. Naime, američki klub koji je još uvijek vlasnik Davida Beckhama proglasio je Milanovu ponudu smiješnom. Gallianija je razljutila izjava izvršnog direktora Los Angelesa, te je preko La Gazzette Dello Sport dao svoje viđenje cijele situacije. Da podsjetimo, Milan je navodno ponudio Galaxyju tri (3) milijuna eura za Davida Beckhama. Premalo? Previše?

'Milanova ponuda je poštena i odnosi se na posudbu od osam mjeseci. Kao što je kazao izvršni direktor Galaxyja, Beckham će moći otići besplatno nakon što mu ugovor istekne u studenom. Ne želim raditi nikome probleme. Dapače, želio bih zahvaliti Galaxyju koji je omogućio Beckhamu da ovdje dođe na par mjeseci. Mi nećemo povećati ponudu jer znamo koliko tko vrijedi i ne bi imalo smisla dati više nego što smo ponudili. U SAD-u transfere doživljavaju kao posao, a u Europi je to tehničko pitanje. Mi imamo budžet koliki imamo i ne možemo preko njega', kazao je Galliani.

Kako se zapetljava cijela ta priča oko (ne)ostanka Davida Beckhama u Milanu, tako se javljaju i razne varijante oko te zavrzlame. Po novom, Milan bi engleskog reprezentativca posudio do kraja sezone, zatim bi Beckham otišao u Los Angeles, gdje bi se zadržao do kraja ugovora, odnosno studenog, a nakon toga bi se potpisao pravi ugovor s Milanom.