IBRA O BIVŠEM TRENERU

'Ne vjerujem u Real, ali vjerujem u Mourinha'

03.08.2010 u 19:11

Bionic
Reading

Švedski reprezentativac i napadač Barcelone Zlatan Ibrahimović biranim je riječima govorio o bivšem treneru, iz vremena dok je igrao za Inter, ali i ocijenio mogućnosti Reala u novoj sezoni

Pred nogometnim zaljubljenicima u Španjolskoj opet je uzbudljiva sezona. Real radi sve da uhvati korak s Barcelonom, iako i Katalonci osnažuju redove. Tako je i Zlatan Ibrahimović, jedan od najboljih svjetskih napadača, skoro postao prekobrojan, jer je Barca kupila Davida Villu. No švedskog reprezentativca to ne brine previše.

'Trenutačno igram u najboljem svjetskom klubu. I to mi je najvažnije.'

Ipak, u Aziji gdje se Barcelona nalazi na turneji, tema druženja s novinarima bio je Real Madrid. O momčadi 'kraljevskog kluba' bio je suzdržan, a na račun trenera Josea Mourinha, s kojim je surađivao u Interu, bio je pun hvale.

'Mourinho je jedan od najboljih trenera na svijetu. Ne vjerujem u Real, ali vjerujem u Mourinha', rekao je Ibrahimović, koji je potom i usporedio nogomet u Italiji i Španjolskoj.

'U Italiji sam osvojio sve što se osvojiti može i trebao mi je novi izazov. U Serie A više se pažnje posvećuje taktici, a u Primeri igra otvorenije, 'napadačkije', posebno u Barceloni.'