IZVRSNI ROOKIE

NCAA: Solidna partija Filipa Cvjetićanina

14.02.2012 u 12:40

Bionic
Reading

Filip je za 19 minuta provedenih na parketu zabio 10 poena, od čega je pogodio dvije trice, te je još uhvatio jednu loptu. Njegova je ekipa sa 89:68 svladala sveučilište Lipscomb

Noćas je u diviziji I NCAA lige bilo na rasporedu 18 konferencijskih susreta, među kojima je bila i Florida Gulf Coast, u čijim redovima solidne nastupe bilježi hrvatski košarkaš Filip Cvjetićanin.

Cvjetićanin je još jednom potvrdio svoje znanje. Još ne tako davno bio je ključna figura protiv Kennesaw Statea, ubacivši 17 poena (trica 5-6). Isto tako veseli podatak kako Filip dobiva konstantnu priliku usprkos svojoj tek prvoj sezoni na sveučilištu koju više nego dobro iskorištava.

Tako je bilo i noćas, protiv sveučilišta Lipscomb. Filip je za 19 minuta provedenih na parketu zabio 10 poena, od čega je pogodio dvije trice, te je još uhvatio jednu loptu. Njegova je ekipa rezultatom 89:68 svladala sveučilište Lipscomb.

Dodajmo kako je njegovo sveučilište Florida Gulf Coast u diviziji Atlantic Sun gdje trenutno drže četvrtu poziciju s koje će najvjerojatnije i krenuti u konferencijski turnir, odnosno, u lov po možebitni ulazak na March Madness.