kakav gospodin

NBA zvijezda velikog srca; košarkaš iz Bosne i Hercegovine donirao dječjoj bolnici u Zagrebu čak četvrt milijuna kuna

24.02.2021 u 16:10

Bionic
Reading

Jedna od najvećih košarkaših zvijezda Bosne i Hercegovine, trenutno igrač NBA momčadi Portland Trail Blazersa, Jusuf Nurkić oduševio je još jednom svojom plemenitošću

Bivši centar KK Cedevite, 211 centimetara visoki Jusuf Nurkić, očito po lijepome pamti svoje dane provedene u Zagrebu, pa je ovom prilikom, još jednom hvale vrijednom humanitarnom gestom, odlučio donirati dio svojih sredstava zagrebačkoj dječjoj bolnici.

'NBA igrač Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić tijekom boravka u Zagrebu na osobnu je inicijativu i u dogovoru s prim. Zoranom Barčotom, dječjim kirurgom i voditeljem OHBP-a donirao novu opremu za rad Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu Klinike za dječje bolesti Zagreb u vrijednosti četvrt milijuna kuna', piše u objavi Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici.

Ovom 26-godišnjem igraču iz Bosne i Hercegovine ovo nije prvi put da pomaže drugima, jer ne tako davno donirao je jednoj sirmoašnoj obitelji sredstva za kupnju kuće.

Također, tijekom svibnja prošle godine donirao je čak 125 tona hrane organizaciji Pomozi.ba. S time da je i tada tražio potpunu anonimnost, no kako ovakvih donatora baš i nema često, ljudi koji osjećaju zahvalnost ipak imaju potrebu podijeliti s javnošću njegova dobra dijela.

Bravo, Jusufe!

NBA igrač Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić tijekom boravka u Zagrebu na osobnu je inicijativu i u dogovoru s prim....

Objavljuje Klinika za dječje bolesti Zagreb - "Klaićeva"Utorak, 23. veljače 2021.