malo ipak pretjeruju

Navijačima West Ham Uniteda uoči dolaska u Zagreb stiglo važno upozorenje: Ne nosite dresove s Vlašićevim i Šukerovim prezimenom

13.09.2021 u 21:50

Bionic
Reading

Nogometaše West Ham Uniteda ovog četvrtka čeka prvo gostovanje u grupnoj fazi Europske lige, a kako javljaju engleski mediji, gostovanje u Zagrebu moglo bi i biti najteže u skupini

Engleski West Ham United u prvom kolu Europske lige ovog četvrtka gostuje kod Dinama (18.45 sati, Arenasport, MAXtv), a s engleskim klubom put Zagreba kreće i velik broj navijača Čekićara.

Navijačima West Hama pripalo je 1243 ulaznice za južnu tribinu, ali prema najavama, u Zagrebu bi ih se moglo pojaviti i puno više.

No, obožavateljima West Hama koji su odlučili ovog tjedna krenuti za Zagreb savjetovano je da ne nose majice s imenom 33 milijuna funti vrijednog novog igrača Čekićara, Nikole Vlašića - koji će gotovo sigurno započeti utakmicu ​​- ali i još jednog bivšeg Hammera - Davora Šukera.

A zašto baš njihova prezimena nisu dobrodošla? Englezi su se malo zabunili pa su napisali da su i Nikola Vlašić ali i Davor Šuker svoje igračke karijere započeli u najvećem Dinamovom rivalu, splitskom Hajduku. I dok je to za Vlašića točna činjenica, Šuker je svoju karijeru počeo u Osijeku, pa je stigao u Dinamo.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

No, očito su Englezi zaboravili da je Šuker bio dugogodišnji predsjednik HNS-a, a kojeg najžešći Dinamovi navijači baš i ne respektiraju zbog utjecaja kojeg je na krovnu kuću hrvatskog nogometa ima(o) osuđeni i odbjegli Zdravko Mamić.

'Mislimo da neće biti problema ako ćete nositi dres West Hama u Zagrebu jer su BBB-i generalno super dečki. Moglo bi biti provokacija ako ćete hodati u blizini kafića nedaleko Maksimira', objasnili su navijačima West Hama koje stižu u Hrvatsku.

U međuvremenu je hrvatski klub navijača West Hama također savjetovao gostujuće navijače kamo otići uživati prije i poslije utakmice u Zagrebu.

Grupa kaže da Harat’s Pub čeka obožavatelje West Hama raširenih ruku, divovskog paravana i prave navijačke atmosfere.

'Tako je bilo u Harat's Pubu za vrijeme Svjetskog prvenstva 2018. A sada Harat's čeka navijače West Hama sljedeći tjedan u Zagrebu!'.