RAT S GRAFITIMA

Navijači protiv povratka Štimca u Hajduk

11.08.2009 u 17:06

Bionic
Reading

Na Poljudu ni u utorak nije bilo mirno, premda se nikakva značajna odluka nije donijela. Niti je izabran prvi čovjek struke niti je napravljen korak naprijed u odnosu na angažman braće Sharbini, jer su svi akteri prezauzeti reprezentativnom akcijom u Minsku

U Hajduku je i dalje burno, a mediji su i ovoga puta imali pravo jer je najveći dioničar Hajduka Jako Andabak izjavio da su zasad jedini kandidati za prvog čovjeka Hajdukove struke Ivica Šurjak i Igor Štimac, a malu startnu prednost ima Šurjak, barem zasad.

Jedan od glavnih razloga je dugogodišnja netrpeljivost Štimca s navijačima, a neki od njih su to izrazili i novim grafitima na prilazu Poljudu.

Na jednom stoji 'Mi bi tili velikog Hajduka, od Igora Štimca nama je muka'. Istim rukopisom, nešto dalje, 'umjetnik' je napisao i što misli o aktualnom stanju u Hajduku.

'R. I. P. Hajduk Split 1911. - 2009. Long live N.K. kruh-peciva-slastice.'

Ništa bolje nisu prošli ni menadžeri koje su navijači počastili grafitom 'Doli menadžerska mafija.'

U utorak navečer u 20.30 sati Hajduk će u Parku mladeži odigrati prijateljski ogled s drugoligašem Splitom, a cjelokupan prihod od utakmice bit će uplaćen u humanitarne svrhe. S dvoboja će izostati dosta ozlijeđenih te reprezentativci, kao i Cernat, koji je zatražio dodatne satove treninga da bi se što prije vratio u formu.