legende old trafforda

Navijači Manchester Uniteda odabrali najboljeg igrača 'crvenih vragova' svih vremena

19.05.2018 u 12:35

Bionic
Reading

Na službenoj stranici Manchester Uniteda održan je izbor za najboljeg igrača ovog kluba svih vremena, a svoj su glas mogli dati samo prijavljeni navijači kluba s Old Trafforda...

'Crveni vragovi' su u posljednjem kolu Premiershipa protiv Watforda odigrali 1000. utakmicu u najjačem rangu engleskog nogometa. Zato su u klubu odlučili napraviti anketu na kojoj se birao najbolji igrač Uniteda u klupskoj povijesti, a konkurencija je bila strašna.

Za ovu nagradu borili su se Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs, David Beckham, Sir Bobby Charlton, Wayne Rooney i mnogi drugi. Na iznenađenje mnogih navijači Uniteda na kraju su za najboljeg igrača u povijsti kluba izabrali - Cristiana Ronalda!

  • +9
Premier liga, Manchester City - Manchester United Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Portugalac je dobio 24% glasova ispred Giggsa koji je imao 3% glasova manje. Ronaldo je u Manchester Unitedu igrao šest sezona, a 2008. godine vodio je ovaj klub do titule u Ligi prvaka.

Uz to su navijači Manchester Uniteda birali najljepši gol u povijesti kluba, a nagrada je otišla Wayneu Rooneyju zbog fantastičnog gola škaricama protiv Manchester Cityja. Najbolju obranu od svih golmana imao je David de Gea.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube