Nije mu bilo lako

Navijači Atletico Madrida se žestoko obračunali s 'izdajnikom'; Griezmannu jasno dali do znanja što misle o njegovom odlasku

02.12.2019 u 07:01

Bionic
Reading

Navijači Atletico Madrida poručili su Antoineu Griezmannu da je 'zaboravio biti čovjek', te mu skandirali: 'Umri, Griezmanne, umri'

Antoine Griezmann je na ljeto 2019. godine prešao iz Atletico Madrida u redove mrskog rivala Barcelone za 120 milijuna eura. U Barceloni nije najbolje krenuo zbog neslaganja s Lionelom Messijem, ali jasno je da je ovaj potez najviše razbjesnio navijače njegovog donedavnog kluba.

Griezmann je u Atleticu proveo pet godina i u tom razdoblju je odigrao 257 utakmica i zabio 133 gola, te upisao 50 asistencija. Sada je sa svojom Barcelonom došao upravo na noge Atletico Madridu i, iako je obećao da neće slaviti ako zabije, nije se dobro proveo.

  • +5
La liga, Atletico Madrid - Barcelona Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

Njegova Barca je slavila s 0:1 pogotkom Messija u 86. minuti, ali francuski napadač će ovaj susret htjeti što prije zaboraviti. Tribine stadiona Wanda Metropolitano jasno su mu dale do znanja da njegov odlazak u Barcelonu smatraju izdajom.

Od trenutka kada je njegovo ime pročitano u zapisniku pa do kraja susreta kad god bi dotaknuo loptu čuli su se povici protiv njega, a najdalje je otišla grupa navijača koja je zapjevala: 'Umri, Griezmanne, umri!'.

Na stadionu je bio i transparent s jasnom porukom za donedavnog miljenika navijača koji im je sada slomio srce. Na transparentu su mu poručili: 'Htio si postati veliko ime, a zaboravio si biti čovjek'. Griezmann će sigurno htjeti ovo što prije zaboraviti, a vjerojatno će i izbjegavati Madrid neko vrijeme.