KAPA DOLJE, MAJSTORI!

Navijač Medveščaka poput superbake iz Kanade

28.12.2011 u 11:30

Bionic
Reading

U ponedjeljak je jedan od navijača Medveščaka učinio nemoguće i s centra igrališta pakom pogodio malu rupu u kartonu postavljenom na golu. Nešto slično uspjelo je i bakici u Kanadi

Nagradne igre u pauzi nisu novost u svijetu profi sporta, no u hrvatskim sportskim arenama takve su stvari ipak rijetkost. No kako ekipa iz Medveščaka uspješno primjenjuje mnoga znanja i iskustva stranaca već tri godine, i za to dobiva velike pohvale struke i navijača, tako je u ponedjeljak između trećina utakmice Medveščaka i Graza (0:1) održana nagradna igra vrijedna 10.000 kuna.

Što je trebalo napraviti za tu lovu? Neki bi rekli ništa posebno, no nama se to ipak ne čini baš tako lako. Naime, odabrani navijači morali su stati na centar ledene plohe u Domu sportova i palicom za hokej uputiti pak prema golu, pogoditi rupu u kartonu promjera takvog da pak jedva prođe i - uzeti novac. Nama se čini nemogućom misijom, ali na iznenađenje punih tribina, jedan od natjecatelja je uspio.

Nešto slično nedavno se dogodilo u Kanadi. Taj video svakako želite pogledati, jer bakica za koju biste rekli da ne može stajati na ledu bez oslonca nekoga mlađeg, nakon duge koncentracije tako je spretno šutnula pak tamo gdje treba da je pravi užitak pogledati akciju nekoliko puta. Stoga velike čestitke i 'medvjedu' i baki, kapa dolje za uspjeh i sretno u trošenju love!