za njega je euro gotov

Nastavljaju se nevolje Davida Mandića; ovog puta iz EHF-a uvjeravaju da je upravo on pozitivan i već je napustio Mađarsku

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 21.01.2022 20:17
  • Objavljeno 21.01.2022 u 20:17
Bionic
Reading

Nastavljaju se problemi za hrvatsku rukometnu reprezentaciju. Iako je izbornik Horvat pozvao trojicu igrača, kako bi osnažio kadar, tijekom dana ostao je bez Davida Mandića

David Mandić neće igrati u subotnjoj utakmici (20.30 sati) protiv Danske, jer dobio je pozitivan nalaz na koronavirus. Mandić je na utakmici protiv Francuske dobio suspenziju pa nije igrao protiv Srbije. Potom se zarazio koronavirusom ali se ustanovilo da je njegov test zamijenjen s drugim Mandićem, Matejem.

Protiv Crne Gore je igrao, ali je dan nakon utakmice ponovno bio pozitivan na virus i ovoga puta nije riječ o zamjeni rezultata s prezimenjakom. Doduše, u prvi tren se sumnjalo da ima probelam s ozljedom leđa, ali kasnije je potvrđeno da je ipak riječ o koronavirusu.

Prema informacijama iz Mađarske, Mandić je već napustio tu zemlju. i krenuo prema Zagrebu, pe je gotovo sigurno da se na Euro više neće ni vračati.

Osim, daj Bože, da se dogodi čudo, pa ga izbornik Horvat pozove za utakmice u polufinalu kontinentalne smotre.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal