UFC

Nastavlja se rat između McGregora i Dustina Poiriera; Conorov menadžer jasno dao do znanja što misli o cijeloj situaciji i tako produbio svađu

13.04.2021 u 22:00

Bionic
Reading

Napeta situacija između Conora McGregora i Dustina Poiriera nastavlja se i ne nazire joj se kraj

Napeta se situacija razvila između Conora McGregora i Dustina Poiriera. Ako niste pratili jučerašnja događanja, možda vam je promaklo što se dogodilo između dva borca čiji su se odnosi u siječnju činili kao jako dobri. A razlog je upravo nešto što se također dogodilo u siječnju, piše Fight Site.

Naime, Conor McGregor nije Dustinovoj 'Good Fight' zakladi uplatio pola milijuna dolara koje je prije borbe obećao. Irac je objasnio kako to nije napravio jer nije dobio planove po pitanju toga gdje bi taj novac bio utrošen. S druge strane, Dustin je rekao kako su se ljudi iz zaklade par puta njegovom timu javili upravo s ciljem dogovora oko toga kako bi raspolagali s novcem, ali odgovor nikad nisu dobili.

Na kraju je Conor na Twitteru napisao kako otkazuje borbu protiv Dustina, koja bi se trebala održati 10. srpnja te kako će se istog datuma boriti protiv nekoga drugog. Trenutno sve stoji na tome. I dok neki smatraju kako je ovo sve dio marketinga i igre, kako bi se njihova treća borba još bolje prodala, neki su se uistinu uplašili za treću borbu ova dva rivala.

U međuvremenu je stigao komentar Conorovog menadžera Audieja Attara, koji se također putem Twittera obratio direktno Dustinu, a iz objave lako vidimo kako je odlučio ojačati stranu svog borca i ujedno poslovnog partnera.

'Dustin! Kuda ti srljaš? Jesi mi zaboravio onaj susret licem u licem, u Utahu, s našim obiteljima. Onaj gdje smo stali na tvoju stranu kad si pokušavao od UFC-a dobiti više novca? Conor je maksimalno velikodušan. Ne odbacujte njegovu poslovnu sposobnost, on uvijek odradi ono što je rekao. Čovječe, ovo ti je bio nizak potez', napisao je Attar.

U svakom slučaju, novca još uvijek nema, ako ćemo uzeti u obzir ono što je Dustin napisao i tu bi moglo doći do problema. 

Ipak, za vjerovati je kako će sad u priču uskočiti UFC, koji ovu borbu nikako ne misli izgubiti. Čak je i Dana White pohvalio Dustinovu odluku da se bori protiv Conora te da time odbije borbu za titulu prvaka. Za sve je ovo izuzetno poslovna odluka i teško da će se tako lako odustati od borbe, unatoč tome što bi McGregor protiv bilo koga bio prava dobitna kombinacija.