upamtit će Katar

Napokon je poznato koliko je ozbiljna nova Neymarova ozljeda; ako je ovo točno...

09.06.2019 u 13:26

Bionic
Reading

Brazilska nogometna zvijezda Neymar, koji je na prijateljskoj utakmici protiv Katara ozlijedio desni gležanj te zbog toga mora propustiti Copa Americu, neće morati na operaciju

'Ozljedu ćemo liječiti na konzervativan način. Očekujemo da će biti spreman za početak sljedeće sezone', dodali su iz lječničke službe koja je potvrdičla da se radi o puknuću ligamenata desnog gležnja. Kako se doznaje za oporavak će mu trebati oko mjesec dana, objavila je lječnička služba PSG-a čiji je Brazilac član. Ako je to točno to je najbolja moguća vijest za Neymara, Brazil i njegov klub PSG.

Zahvaljujući društvenoj mreži izgled svoje desne noge Neymar je podijelio sa svojim pratiteljima, a svakako je dobra vijest što ne mora na novu operaciju.

Nova nogometna sezone u Francuskoj počinje 10. kolovoza.

Podsjetimo, Neymar je u spomenutoj utakmici protiv Katara morao izaći s terena nakon 20 minuta, a poslije pregleda stigla je loša vijest za brazilsku reprezentaciju – njihov najbolji igrač propušta Copa Americu u svojoj domovini. Naravno, kada je bilo jasno o kakvoj je ozljedi riječ niti u PSG-u nisu sretni, skupo su ga platili, čak 222 milijuna eura, što je i danas najveći transfer u povijesti nogometa. No, s druge strane svjesni su kako ga za tako velik novac nikada neće prodati ako se poptuno ne oporavi...

Zlobnici bi rekli; kad već ne može trenirati i igrati nogomet, barem će moći više uživati u vožnji svojim skupocjenim automobilima kojima se često hvali.

  • +12
Neymar - automobili Izvor: Profimedia / Autor: n.n.