kalinić ostaje u romi?!

Napadač koji nije zabio gol i odigrao je samo šest utakmica, a u klubu kažu: Nije na prodaju, zadovoljni smo njime...

04.01.2020 u 09:28

Bionic
Reading

Čudna se priča 'zakotrljala' oko bivšeg napadača hrvatske reprezentacije Nikole Kalinića (31) koji je prošlog ljeta kao igrač madridskog Atletica stigao na posudbu u Romu. Naime, Kale je odigrao samo šest utakmica, ukupno 182 minute proveo je na terenu i to bez ikakvog učinka

Talijanski mediji objavili su kako u Romi nisu zadovoljni Nikolom Kalinićem koji praktični nije niti igrao u jesenskom dijelu sezone. Istina, imao je problema s ozljedama, ali i kad je bio na terenu nije to bilo to. Napadač koji ne zabija... To je veliki problem.

Bivši hrvatski reprezentativac u Romu je stigao na posudbu kao igrač madridskog Atletica, ali se očigledno nije snašao. Ne ide mu nikako, pa su interes za njega pokazali neki klubovi iz donjeg dijela ljestvice Serie A, a spominjao se i odlazak u engleski Newcastle.

>> Totalni krah bivšeg napadača hrvatske reprezentacije; godinu dana nije zabio i nitko ga više ne želi

No, čelni ljudi Rome ekspresno su reagirali i opovrgnuli sva nagađanja. Sportski direktor Rome Gianluca Petrachi je o Nikoli Kaliniću progovorio za La Gazzetta dello Sport. I malo je reći da je - iznenadio!

  • +3
Inter Milano - Roma, 15. kolo Serie A, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

'Siječanjski prijelazni rok je više za 'popravak' momčadi, nego za provođenje revolucije. Vjerujemo u svoju momčad, ali ipak moramo napraviti nekoliko poteza u siječnju. Ako netko nakon toga bude nezadovoljan i bude htio naći novi klub, saslušat ćemo ga. Pročitao sam mnoga imena, ali želio bih naglasiti samo jedno - zadovoljni smo s Nikolom Kalinićem. On je igrač koji se privikava. Uvjereni smo da će u drugom dijelu sezone pružiti dobre igre. Imena potencijalnih transfera koja su iznesena u medijima nisu istinita. Nikola nije na prodaju', rekao je Petrachi za Gazzettu.

Tako Nikola Kalinić, kojeg su talijanski mediji uvrstili među najveće promašaje Serie A u proteklom desetljeću, ipak ostaje na Olimpicu. Ili možda ne...