Josip Drmić otvoreno

Napadač Dinama u kojeg su neki sumnjali oduševio igrom, ali i izjavom nakon pobjede koja im je osigurala milijune; evo što je po njemu bio ključni detalj!

10.08.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Pobjedom 4:2 nad bugarskim prvakom Ludogorecom hrvatski prvak Dinamo napravio je velik korak u europskim natjecanjima. Jedan od onih koji je pokazao klasu bio je Josip Drmić.

Modri iz Maksimira su u 'ludoj utakmici kakva se rijetko viđa', sa čak šest golova i tri crvena kartona, izborili su borbu za plasman u jednu od skupina Lige prvaka )play-off) gdje ih čeka norveški Bodo/Glimt.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Jedan od najboljih na toj ključnoj utakmici, u kojoj je osigurana nova više milijunaška zarada o minimalno nastup u Europskoj, svakako je bio 29-godišnji Josip Drmić u kojeg su neki sumnjali kada je potpisao ovog ljeta. Sada im je svima začepio usta!

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Bivši igrač Rijeke – koji je u dresu Švicarske upisao 35 nastupa - pokazao se kao pun pogodak i sjajno se uklopio u napad Dinama u kojem je na početku sezone kao glavna špica najavljivan Bruno Petković.

No, upravo je Drmićev gol u 12. minuti načeo Ludogorec, a moglo se i vidjeti koliko su svi igrači motivirani.

'Dosta smo toga ispravnog uradili. Bili smo kao tim… Napadali smo, bili kreativni i borili se jedan za drugoga. Ali, moramo još dosta stvari popraviti za budućnost', kazao je Drmić za klupsku televiziju koji je rekao i što je po njemu bilo ključno. Ostali su fokusirani i imali su ogroman motiv.

'Glava je uvijek važna. Moraš se osloboditi i biti fokusiran, a mi smo imali velik plus jer smo u prvoj utakmici doživjeli i osjetili suparnika. Dobro smo se pripremili za revanš.'

Ono što mnogi kod njega ističu je kako mu uopće nije važan učinak nego pobjeda i dobar igra kluba.

'Želim sve davati za momčad. Tu sam, trudim se i drago mi je da mogu pomoći. Svi smo bili zajedno, to se i vidjelo', dodao je Drmić.

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

  • +27
NK Dinamo - NK Ludogorec, 3. pretkolo Lige prvaka, 9.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic