prometna zima na poljudu

Nakon što je otkriveno da bi se mogao vratiti Ante Erceg, stigla je nova 'bomba': Hajduk vraća još dvije svoje velike zvijezde

04.12.2019 u 18:24

Bionic
Reading

U Hajduku žele vratiti Lovru Kalinića i Marija Maloču koji su velika želja trenera Damira Burića

Zimski prijelazni rok u Hajduku mogao bi donijeti puno toga novoga ili, bolje rečeno, staroga, ali dobroga. Nakon što su danski mediji zavrtjeli priču kako bi se Ante Erceg mogao vratiti na Poljud ove zime, Dalmatinski portal tvrdi kako Hajduk želi dovesti još dva svoja bivša igrača.

Riječ je o Lovri Kaliniću i nekadašnjem kapetanu Hajduka Mariju Maloči. Kalinić je reprezentativni golman, ali u Aston Vili uglavnom sjedi na klupi ili utakmice gleda s tribina pa bi mu povratak na Poljud mogao donijeti puno toga dobroga uoči Europskog prvenstva koje se igra idućeg ljeta.

Maloča je pak velika želja Damira Burića koji je nekadašnjeg kapetana Hajduka imao prilike trenirati u Greuther Fürthu. Ugovor s Lechijom iz Gdanska mu traje do lipnja 2022. godine pa treba vidjeti koliko bi Poljaci za njega tražili. U rubrici odlazaka za sada je jedino Oleksandr Svatok koji ide u SC Dnipro-1.

Damir Burić dobio je šansu voditi momčad do zimske stanke, a kasnije će se sve dogovoriti s novim sportskim direktorom koji je sada prioritet uprave Hajduka. O tom čovjeku će ovisiti i Burićeva sudbina, ali i potencijalni dolasci bivših igrača koji su na Poljudu ostavili sjajan dojam i dobro se prodali, no u novim se klubovima nisu snašli pa je povratak kući idealno rješenje za sve.