'EL ANIMAL' U NALETU

Nakon što je dobio senzacionalnu priliku oglasio se Filip Hrgović; najbolji hrvatski boksač imao je kratku poruku za cijeli svijet

28.02.2021 u 08:18

Bionic
Reading

Nakon što je potvrđeno da će najveću pobjedu svoje karijere loviti preko Amerikanca Michaela Huntera, Filip Hrgović po prvi se puta oglasio preko društvenih mreža

Najbolji hrvatski teškaš svjestan je prilike i izazova koji stoje pred njim, no i iz njegove kratke poruke jasno se može iščitati samopouzdanje koje ga prati od samog početka boksačke karijere.

'Vrijeme je da pokažem svijetu što sam sve sposoban učiniti. Veliki izazov za team Hrgović, zahvalan sam na ovakvoj prilici koja nas dijeli korak do vrha', napisao je 'El Animal' na Instagramu.

Podsjetimo, Hrgović i Hunter borit će se za mjesto prvog IBF-ovog izazivača što bi značilo da će si pobjednik osigurati borbu za svjetsku titulu, istu onu koja se trenutno nalazi u vlasništvu boksačke superzvijezde Anthonyja Joshue, piše Fight Site.

Točan datum predviđen za ovaj okršaj još uvijek nije otkriven javnosti, ali ugledni boksački promotor Eddie Hearn u jednom je razgovoru otkrio da bi to mogao biti neki termin u travnju ili svibnju.

Hrgović je neporažen u profesionalnoj karijeri. Hrvatski udarač slavio je u svih 12 dosadašnjih mečeva, a posljednji put smo ga gledali u studenom kada je nokautirao Rydella Bookera.

Njegov suparnik, Amerikanac nadimka 'The Bounty', iskusniji je borac iza kojeg je već nekoliko većih mečeva. Hunter je trenutno kao profesionalac upisao 19 pobjeda te po jedan neodlučeni ishod (vs. Alexander Povetkin) te jedan poraz koji mu je prije četiri godine u lakoteškoj kategoriji nanio Oleksandr Usyk.