I MOLI ZA POMOĆ

Nakon sramote protiv Boredauxa, Lovren se tješi dizajnom

01.10.2012 u 19:45

Bionic
Reading

Doživjeli su nogometaši Lyona ružno prizemljenje na svom stadionu od Bordeauxa. Naime, 'lavovi' su do sedmog kola bili bez poraza, a onda su se osramotili pred svojim navijačima

Lyon je u nedjelju doživio prvi ovosezonski poraz u francuskoj ligi, a sa 0:2 bolji od 'lavova' na Gerlandu bili su igrači Bordeauxa. Naravno, domaći su navijači tim rezultatom bili šokirani, a prema nekim izvješćima pobjedi gostiju kumovao je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Osim što je na udarac Trermoulinasa loše reagirao te skrenuo loptu u svoju mrežu, 'asistirao' je i kod drugog gola gostiju.

Također, zanimljiva je njegova izjava nakon utakmice, naravno na račun gostiju.

'Za mene je nogomet igra, ali ne protiv momčadi koje igraju ultradefenzivno kao Bordeaux. Ovo što oni rade sramota je. Mi možemo hodati uzdignuta čela, iako smo izgubili na domaćem terenu'.

No, da je nogomet surovi profesionalizam, potvrđuje Lovren svojim duhovitim komentarom na Twitteru, odnosno pozivom prijateljima da glasuju za novu modnu kolekciju, to jest da izaberu koji im je od tri ponuđena 'znakića' najljepši.

Jedino što nismo sigurni tko je potpisuje. Iako to nije ni bitno jer očito je da se hrvatski reprezentativac vrlo brzo oporavio od počinjenih grešaka u velikom francuskom derbiju.