NHL LUDNICA

Nakon šore na ledu pokušao istući i navijača

21.10.2010 u 15:22

Bionic
Reading

Ricky Rypien nije tip koji se lako hladi. Dokazao je to na gostovanju svog Vancouvera kod Minnesote Wild kad se prvo potukao sa suparnikom na ledu, a zatim se na ulasku u tunel koji vodi k svlačionicama htio obračunati i s jednim domaćim navijačem

Tučnjave u NHL ligi dio su općeg folklora, pa se rijetko tko čudi kad igrači ostanu u krvi ležati na ledu ili ih s ledene plohe iznose na nosilima. Istina, tako brutalne tučnjave nisu prečeste, no makljaže jedan na jedan su gotovo svakodnevna pojava. Ricky Rypien jedan je od tih nevaljalaca koji nerijetko završi na klupi za kažnjene igrače, no nakon gostovanja svog Vancouvera kod Minnesote Wild bi mogao dobiti veliku suspenziju.

Naime, nevaljali Rypien prvo se dohvatio sa Staubitzom, a kad su ih konačno suci razdvojili i hokejaša Vancouvera poslali u svlačionicu, napao je jednog od suparničkih navijača koji je sjedio tik uz tunel koji vodi u svlačionicu. Čovjek je pljeskao kazni Rypienu, a ovaj ga je udario u prsa i pokušao skinuti s tribine. Srećom nije uspio, prvenstveno jer su ga spriječili suigrači i redari, no možemo samo zamisliti kako bi se proveo navijač u klinču s poludjelim snagatorom.