ovo sigurno boli

Nakon prvog poraza nokautom u karijeri Conora McGregora, oglasio se i Khabib Nurmagomedov; Dagestanac se opasno narugao Ircu

25.01.2021 u 20:01

Bionic
Reading

Khabib Nurmagomedov nije propustio priliku da se naruga svojem najvećem rivalu Conoru McGregoru nakon poraza koji je ovaj doživio

Conor McGregor je senzacionalno poražen u svojoj povratničkoj borbi. U drugoj rundi na UFC 257 borbi ga je nokautirao Dustin Poirier i tako mu nanio peti poraz u karijeri, a prvi u životu nokautom. Borbu je pratio i aktualni prvak Dagestanac Khabib Nurmagomedov koji nije propustio bocnuti najvećeg rivala nakon bolnog poraza.

'Eto što se događa kad promijeniš cijeli tim, ostaviš sparing partnere koji su te napravili prvakom i spariraš s malom djecom, daleko od stvarnosti', napisao je Khabib na Twitteru.

Khabib je aludirao na to što je McGregor na pripremama za ovaj meč koristio 26-godišnjeg boksača Dylana Morana kao sparing partnera. McGregor je Morana angažirao kako bi se što bolje pripremio i za mogući crossover okršaj s boksačkom legendom Mannyjem Pacquiaom jer je Moran u svojoj karijeri upisao 15 pobjeda i samo jedan poraz.

Ostatak Conorova tima je i dalje isti, barem njegov uži krug suradnika. Tu je i dalje njegov prvi trener Phil Sutcliffe koji mu se priključio ponovno uoči priprema za prošlogodišnji okršaj s Donaldom Cerroneom, kao i njegov pomoćnik Patrick Brady koji je imao velike zasluge u boksačkom razvoju irskog borca.

Conor je pak nakon borbe rekao kako je razočaran svojim nastupom. Istaknuo je kako rad na treninzima nije bio upitan, već da je podbacio kada nije trebao.

'Razočaran sam sobom. Znam koliko sam truda uložio u ovu borbu, ali nisam bio pravi kad je trebalo. Primio sam jake low kickove, a nekoliko dobrih sam i dao, ali nisam se osjećao dovoljno ugodno. Dustin je odličan borac, moram se podići i vratiti. Što je iduće za mene? Želim se boriti! Ovo nije sport u kojem si možeš dozvoliti pauzu. Odmah se to osjeti. Nema mi druge nego nastaviti trenirati', poručio je Conor.