POTVRDIO GLASNOGOVORNIK

Nakon pada u spustu Ivica bez problema trenirao slalom

18.01.2012 u 17:30

Bionic
Reading

Pad koji je Ivica Kostelić doživio na treningu spusta u Kitzbühelu na svu sreću završio je bez posljedica. Osim stresa za tijelo, s Ivicom je sve u redu, što potvrđuje činjenica da je nakon pada u spustu uspio bez problema odraditi i slalomski trening

Iako je Ivica Kostelić na treningu spusta u srijedu u Kitzbühelu pao i završio u zaštitnoj ogradi, vijesti iz Austrije su više nego dobre. Kako je za tportal.hr prenio glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror, Ivica Kostelić je prošao bez ikakve ozljede te je kasnije čak i trenirao slalom.

'Nakon pada, Ivica je došao u cilj te se nakon prvobitnog stresa uputio na trening slaloma koji je bez problema odradio i nije imao nikakvih problema. Malo ga zateže skočni zglob, ali sve je to OK', kazao je Eror.

Kako se sada Ivica osjeća?

'On je nakon odrađenog slalomskog treninga otišao u sobu gdje se odmara i opušta. Čuo sam se s njim i kaže da je sve dobro s njim. Tako da možemo reći da je pad završio bez posljedica jer nema ozljeda. Naravno da nakon pada od 100 kilometara doživite stres, no s obzirom na iskustva padova u Kitzbühelu možemo reći da je Ivičin pad bio bezbolan', prenio nam je vijesti iz Austrije Nenad Eror.