Uoči velikog derbija

Nakon ovoga je sve jasno; slavni Talijan otkrio kakva je zapravo pozicija Ante Rebića u Milanu

18.09.2021 u 08:09

Bionic
Reading

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio otkrio je sastav Milana za derbi s Juventusom i kakvu ulogu će imati Ante Rebić u tom susretu

Milan u nedjelju od 20:45 gostuje kod Juventusa u Torinu. Bit će to veliki derbi 4. kola talijanske Serie A, a pobijede li Rossoneri u tom susretu, nakon četiri kola će imati čak 11 bodova prednosti pred Juventusom koji nije najbolje ušao u novu sezonu.

Talijani se naravno intenzivno bave nadolazećim derbijem, a dobro upućeni Gianluca Di Marzio je objavio i u kojem bi sastavu Milan trebao istrčati u derbiju. Prema njemu će u napadu biti Ante Rebić koji bi trebao biti udarna igla milanskog sastava.

Rebić je u utorak zabio Liverpoolu u Ligi prvaka, a bio je i asistent za drugi pogodak što je, usprkos porazu u toj utakmici, i više nego dovoljno da si hrvatski napadač osigura mjesto u početnoj postavi.

'Ante Rebić će biti u vrhu napada u utakmici u kojoj će Milan jurišati na ranjeni Juventus', poručuje Di Marzio. Osim Rebića, Di Marzio je popisao i ostatak ekipe.

Na golu je sada već ustaljeni Maignan, u obrani će biti Calabria, Kjaer, Tomori i Hernandez ispred kojih će se nalaziti Tonali i Kessie, dok će Rebiću društvo u napadu raditi Brahim Diaz i Rafael Leao. Preostala pozicija bit će popunjena Saelemaekersom ili Florenzijem.