I TO PRED 47.000 LJUDI

Nakon noći s prostitutkom, Balotelli curi izjavio ljubav

05.04.2012 u 17:38

Bionic
Reading

Napadač Manchester Cityja Mario Balotelli, kojeg non-stop prate neki skandali, priznao je da je imao seksualni odnos s bivšom prostitutkom Jennifer Thompson, koju je svojevremeno 'ljubio' i Wayne Rooney

Balotelli je u engleskim medijima priznao da je koristio usluge bivše prostitutke Jennifer samo dva dana prije prvenstvene utakmice s Blackburnom, u veljači ove godine. A upravo na toj utakmici postizanje pogotka proslavio je dizanjem dresa kako bi se vidio natpis na majici ispod, posvećen njegovoj djevojci Raffaelli Fico. Na majici je pisalo 'Raffaella, ti amo!', 'Rafaela, volim te', izjavivši tako ljubav svojoj curi pred 47.000 ljudi.

Balotelli je priopćio medijima da je roditeljima koji su ga usvojili i svojoj djevojci rekao istinu o kratkoj vezi s gospođicom Thompson kada su ga posjetili u Manchesteru.

'Preuzimam odgovornost u potpunosti i svjestan sam da moram još puno toga naučiti kako bih svoj intimni život odvojio od profesionalnog', rekao je napadač Cityja.

Gospođica Thompson dodala je da nije imala pojma da mladi nogometaš ima djevojku jer se Mario na tulumu u jednom striptiz baru, na kojem su imali i prvi kontakt, ponašao vrlo slobodno i opušteno.

'Njoj to nije bila zabava samo za jednu noć. Prvi put su spavali kad ju je pozvao u svoju vilu nakon jednog izlaska. Nije znala da ima djevojku i nije se tako ponašao. Zanimalo ga je najviše sve o njezinom seksu s Rooneyjem. Znao je tko je ona, jedanput joj je u restoranu vikao: 'Rooney, Rooney!' i bio je vrlo bezobrazan', potvrdila je i Jenniferina prijateljica.